Äntligen helg

Nu har vi avverkat barnens första "riktiga" vecka på dagis. Allt verkar har gått bra, bara Lo som blivit ledsen några gånger när hon tappat bort Noa :)

Idag har barnen varit hemma med Viktor. Så jag skyndade mig hem efter jobbet så vi hann ut på sjön en sväng.. Vi orkade inte ta med skidorna till vagnen så det blev en kort sväng :)
Så skönt ute och Noa ville inte gå in när vi kom hem. Han och jag körde runt med pulkan ett tag innan jag ville gå in ;)

Nu sitter vi utslagna i soffan efter tacos och fredagsmys.  Imorgon jobbar Viktor och jag ska ta med mig barnen till Eva och Lalle som ska vara barnvakt när vi ska på revyn. Barnen ska sova där så vi kommer att få en hel natts sömn, känns verkligen som det behövs efter en period av halvnakna nätter med ledsen Noa.

Vår lilla fashionista

Ja, Lo älskar verkligen att klä ut sig, eller klä upp sig eller vad man vill kalla det. Men så fort vi har gäster hoppar hon ner i dom och kommer ofta med nån av hennes jackor och vill att vi ska sätta på henne den. 
Men favoriten är den lilla pälsvästen :)
Här har hon stylat västen med mina gamla skor. Hon gillar enkelheten och tycker att "i det enkla bor det fina" som Ernst hade sagt 😂

Eller varför inte matcha med en snygg hatt..(?)
Busfrö!


En vecka på förskolan

Oj vad bra det går på förskolan.. Iaf för barnen..
Dom springer in och Noa hinner knappt säga hej då. 
Medans vi (eller ja, det är ju Viktor som lämnar) står med gråten i halsen och vill inte åla därifrån.
När jag hämtar dom kan eventuellt Lo peka på mig och säga mamma innan hon fortsätter med det hon höll på med.. Ja. Tror det är ett tecken på att dom trivs :)


Och Noa hjälpte som vanligt till med det praktiska, här pumpar han däcken på dagisvagnen :)