.. det kommer mera

Igår när vi åkte hem så följde Pontus med till Kluk, så Viktor, Jeppe och Pontus har haft Photosession här hela dagen.. dom är även ute nu.. (22.05) Det blir ganska många coola bilder på pojkarna. Dom har hoppat över en bil och railat, lite repor har det nog allt blivit på bilen (Viktors mammas gamla bil som står nersnöad)


Men nu ska vi se om jag kan få till lite mer bilder! Datorn är segast i världen och internet är ju inte så mkt bättre heller, så det blir inte så bra kombination =/

Mjölkvattnet  Jag sitter på skotern..
 
Åre en fin morgon  Coolaste tjejen i liften ;)  Jag är på väg ner i Lundsrappet för att avpatrullera backen.
    Så, nu ska jag leta lite mer tågtider, Lotti kommer snaaaaaart :D Måste planera allt in i miiiinsta detalj :)

Biiilder!

Nu har jag lånat ewas kamerasladd så nu kan jag lägga in lite bilder!!

Viktor kör skoter

Viktor kör skoter i Olden.


Ok, nu är min dator segast i världen och klockan börjar bli mkt så jag får lägga upp mer bilder nån annan dag..

I promise!

Mera sool!!

Nu är jag ensam i Kluk..
Igår var jag och Viktor lediga tillsammans för första gången på 3 veckor. Så det tar nog 3 veckor till innan det händer nästa gång, suck. Det är tråkigt!

Men idag är det superfint väder och dagen kan nog bli ganska nice ändå :) Mamma och pappa är uppe så jag kommer nog att vara med dom idag, och ikväll ska vi bjuda dom på middag i vårt hus! Jag önskar jag hade sladden till kameran så jag kunde visa lite bilder på hur vi har det här.. men icke.

Uppdatering på hunden så har det kommit två kullar nu, med bara en tik i varje.. hmm, hoppas att vår "mamma" får fler
tikar! Skulle vara jobbigt om det knappt blir ngr och vi inte får nån hund i den kullen heller.. jag hoppas verkligen att det blir massa tikar, klarar inte av att  vänta nå mer!

Skönt att vara ledig i går, vi var in till stan med Pontus. Och i stan var det ganska blåsigt.. meeeen, på skutan var det värre! över 30 m/s.. skönt att vara ledig :D

Näpp, nu ska jag snabbstäda lite och sen är det dags att masa sig ut i solen!

Looove