Kött

Ikväll har vi bjudit våra kära grannar Alex och Rebecca på middag. Det blev supergod köttbit, rotsaker, kantarellsås och sallad. Supermiddag med supersällskap :) Nu kollar vi på zombieserie.. Ja, jag kollar också, typ ;)

I helgen har mamma och pappa varit uppe i stugan, så i lördags blev det surströmming :)

Och igår körde viktor till Umeå över dagen, för att köpa en skoter :) Nu längtar vi ännu mer till snön!!

Fix

Eftermiddagen spenderade jag och Jenna på Friskis, vårt nya häng :)
Igår var det lite korridorsfest i jennas grannhus. Oj, jag tror jag aldrig känt mig så gammal!! Det var en tjej som frågade hur gammal jag var, när jag sa 85a då blev hon tvärtyst och såg lite chockad ut.. Då tänkte jag, dags att gå hem nu gammtant!! :)
Nu sitter jag i soffan och grejar med datorn.. Skola, bröllop.. Typ :)
Vi har iaf kommit fram till att göra inbjudningskorten själva och inte beställa dom som vi tänkte först.. Det blir köng :)

Fredagkväll..

Japp, fredag igen.. shiiiit va veckorna går fort! Den här veckan har jag inte gjort så mkt, förutom att träna.. jag förstår det knappt själv, jag har tränat 4 dagar av 5! Bra jobbat Jenny! :) Idag har jag jobbat, och det var ngr som snodde en svindyr jacka mitt framför ögonen på oss. Men polisen var snabbt på plats och fick tag i dom :) King! Det var nog pga att dom förhörde mig och jag är falköga ;) Kvällen har jag spenderat hemma hos eva och lalle, jag bjöd in mig själv eftersom jag är gräsänka inatt, och dom bjöd på idol och räkmackor!! :D Imorgon blir det att ladda för vasan! Skidmässa! Jag ska köpa längdskidor.. jo, det är sant! man behöver såna :) LOVE!