Älskade Sundsvall

Idag tog jag med mig barnen i bilen pch drog till Sundsvall!Direkt till Bredsand där jag åt en sen lunch innan jag tog mig till Jon och Lotti för att förtära en god middag med pulled pork och äppelpaj, gooott :) barnen hängde med mormor och morfar  under tiden :)
Ååååååh va jag har längtat efter familjen Lööf/Westerlund!! Så sjukt kul att hänga med som ikväll, världens bästa är vad dom är!!! Men Jon saknade dock Viktor, jag förstår inte riktigt varför?! Kan inte tänka mig att han lessnade på mitt och Lottis tjejhumor 😆

Imorgon blir det favorit i repris med Lotti.. med barnen på utsidan av magen.. Det blir SHOPPING på birsta!!

Många val

Mötet hos smålandsvillan gick bra, vi har bestämt vart huset ska stå på tomten och vilka tillval som ska vara med i bugglovet.. Typ takkupa och braskamin(!!!)
Nästa gång ska bygglov skrivas under och alla andra val göras av tapeter, handtag, bänkskiva, luckor.. Ja, allt ska bestämmas då :)

Tomten.. Vår tomt, inte jultomten ;)

Sen skulle vi på kontroll med barnen, men då ringde dom från sjukan och tydligen var läkaren sjuk, så himla typiskt eftersom Viktor tagit ledigt från jobbet för att kunna vara med..
Men, vi tog med oss barnen ner i gymmet istället :) Viktor gjorde ett axel/rygg/armpass åt mig, här ska jobbas på Vasaloppsformen :D

Men förövrigt var det sjukt skönt att Vintor var ledig ett tag idag, Noa har inte varit på speciellt bra humör och ville äta var 1 1/2 timme, alltså dubbelt så ofta.. Men på kvällen var han sjukt glad och bara så där underbart ljuvlig!
..tyvärr så kunde jag inte njuta av lugnet speciellt länge då Lo fick för sig att matvägra efter att hon smakat på gröten. Farmor-Eva var som tur var här hjälpte mig :) (Viktor var i Duved ikväll och jobbade extra)

Vardagsmotion

Efter morgonbestyren och dagens andra mål mat tog jag med mig kidsen till Öppna förskolan. Eftersom Viktor hade bilen var det bara att promenera.. Vilket inte gjorde någonting alls eftersom deg var väldigt skönt väder ute och det tar ju bara 25 min att gå dit :)

När jag kom hem igen gick jag bara upp och bytte jacka (eftersom dunjackan var alldeles för varm idag) och hämtade Mollsan. Sen blev det ett mindre träningspass uppför Frösöns alla backar med 20kg barnvagn som extra vikt, det kändes i rumpa och lår kan jag lova, härligt!! :)

Nej, nu måste jag sova.. Imorgon ska vi på möte med Smålandsvillan och även på återbesök till neonatalen på sjukan.