Laddar för tjejvasan

Idag har vi varit på möte på kommunen inför husbygget. Shit, vi hade aldrig klarat allt det här på egen hand! Så glad att vi bygger med smålandsvillan som har koll på alla papper, siffror och regler och hjälper oss med allt!

Resten av dagen har vi bara varit hemma och lekt med barnen, och jag har börjat packa lite.. 

Men sen så är den en ganska väsentlig sak som inte är gjort än.. Mina skidor är inte vallade!!! Viktor har åkt upp till stadion nu för att se om det är nån där så han kan låna deras vallaställ. Hoppas jag får ny valla innan jag åker imorgon 😳

Förutom det så käkar jag lite alvedon och häller i mig te för att skrämma bort den här förkylningen som verkstäder smyga sig på, inte bra!

Leker med Illustrator

Jag använder inte Illustrator så ofta nu för tiden, men ikväll blev jag sugen att testa lite eventuella tavlor som jag vill ha i barnens rum i nya huset..

Ett första utkast och jag har tänkt att göra flera varianter och texter, det här är texten Amanda sjöng på barnens dop.
 
åhh, det är ju så himal roligt att fixa och dona med sånt här!!

Borsta bissarna!

Ikväll var det premiär på att borsta tänderna på barnen. Och dom var så duktiga, speciellt Noa som jag borstade på ;) Jag bad honom att gapa och sa "aaaaah", då öppnade han munnen och höll den öppen medans jag borstade lite på dom två små i underkäken. Duktig pojke!

Lo var väl inte lika sammarbetsvillig och smakade mest lite på tandkrämen (Tror jag iaf, märkte att Viktor sa "äsch, det där räcker" men jag var så inne i att borsta på Noa så jag såg inte riktigt hur det gick för dom :) ).