Fredagsmys

Det har varit en skön dag som började med sovmorgon :)

Sen blev det en sväng på stan för att köpa blommor och leta klänning.. Hittade dock ingen klänning :(

Kvällen spenderade vi hos Eva och Lalle, kollade på matchen mellan Sverige och England.. Jag hade hoppet uppe ett tag, men tappade det snabbt igen :(

Nu har jag packat mollys och mina grejor inför helgens kurs :)

Just ja, måste visa en bild på min kära mans underbara middag som han bjöd på idag :)

Torsdag

Fikat på stan med Cissi, vi gick i några affärer men konstaterade att det inte blir några nya skor idag.. Våra män därhemma tycker vi har tillräckligt..
Även fast det inte blev mkt shopping (bara en söt liten sommarklänning och lite lukta-gott på body shop) så var det ändå väldigt trevligt stund på stan!

Väl hemma var jag tvungen att kolla lite på skor på nätet.. Hittade rea, och dessutom rea på ett par skor som jag suktat efter.. Så, ja.. Det blev lite shoeshopping ändå :)

Efter min andra shoppingrunda för dagen blev det lite chill och sen var det dags att åka till Cissi och Thomas som bjöd på grillat och paj :)
Gott! :)

Onsdag

Nu sitter jag på tåget på väg hem från Sundsvall.

Jag har haft liten kort rekreationshelg hemma i svallet. Jag har saknat mina älskade kompisar lite extra senaste tiden. Jenna har flyttat hem över sommaren, så nu är det tomt uppe i Jämtland.
Det var så skönt att bara hänga och mysa och äta gott men mina käraste, så skönt! Så himla skönt att hänga med kompisar som känner en utan och innan, som man inte behöver förklara allt för, som man inte behöver berätta bakgrund till allt, utan dom vet allt redan och förstår precis hur jag tänker och känner :) älskar er!!

Det blev även en blixtvisit till Sthlm över söndagen :)

När jag kommer hem väntar Viktor och Molly på mig vid stationen :)
I helgen ska jag och Molly på eftersökskurs.. Får se hur det går :) förhoppningsvis kan vi använda Molly till eftersök vid jakt och älgolyckor efter kursen.. Skulle vara så sjukt kul att kunna använda henne till det :)

Hoppas jag kommer fram idag, redan 20 min försenat.. :/