Städmani?

Ledig idag, sov alldeles för länge.
Klev upp och åt en snabb frukost, sen tog jag sparken och kutade 4km med Molly, eller kutade, men sparkade fort :)
Vi måste nämligen börja motionera henne mycket mer nu när hon är skeddräktig och kommer troligen att skenvalpa snart. Om man motionerar dom mycket då så kan det försvinna.. så nu måste jag och Viktor ut och motionera också.. :)

idag har jag börjat städa lite, eller rättare sagt plockat ihop alla mina kläder som låg på min sida sängen. Så nu blir nog Viktor glad :) Han köpte faktiskt en rull-låda med lock som jag har under sängen som jag kan lägga alla små grejor som ligger på/vid/under/runt mitt nattduksbord. Så nu ligger sakerna i lådan och det är så mkt finare bredvid sängen :)

Nu är det dagst att diska upp i köket och göra fint tills älsklingen hem!

Molly ska ha valpar..

Nu sitter jag här på lunchen, jag har ätit upp maten och gjort klar uoogiften som ska vara klar till 13.15... så nu har jag lite tid över, så då passar jag på :)Jag vet dock inte vad jag ska skriva om, kanske att vi har projektledning och det är sjukt tråkigt..
Katarina åkte precis iväg till sälen för att köra tjejvasan..

Mollys uppfödare ringde imorse för jag hade skickat lite frågor, hon äter knappt och bäddar som tusan när hon ska lägga sig i korgen. Det visar sig att Molly är skendräktig och kommer vilken dag som helst att skenvalpa... Jaha, Molly ska ha valpar.. men hon kommer mest bara att bära omkring på gosedjur och bädda ner dom. Och så kommer hon att hålla på i typ 8 veckor..

Ikväll blir det mys och let´s dance. Kanske en sväng in till stan för att storhandla på Maxi..
Puss och Hej! (Till Jennie och Lotti) :)

Just ja..

Måste bara visa min nya underbara almenacka!
Köpte en ny för ngr veckor sen, och ngr färgpennor. Så himla roligt att skriva in saker nu, och fint blir det också! Så nöjd!

Kolla!