Står inte ut längre!

Nu är jag så fruktansvärt less på det här.. sitter och väntar på att folk ska ringa, tar 20 min mellan varje samtal..
Och nu har jag fått mailutbildning, jag kan alltså svara på mail folk skickar.. men tydligen ska jag inte göra det nu, så det suger.

Jag får ont i axlarna av sitta i världens sämsta stolar och det är det mest oergonimiska kontor jag varit på!

Jag är less less less, jag sitter hellre i liften!

Ok, nu kanske jag är lite pessemistiskt, jag ska försöka se det positivt, men det är svårt...

SUUUUUUCK!

Suuuuuck...

.. Jag sitter på jobbet och har inget att göra. Jag har gjort ett mailtest som gör att jag snart kan svara på Kundtjänst mail, och svarat lite i telefon. Men det är ju inga som ringer!! Jag har Kollat mailen, kollat facebook, läst på aftonbladet, läst massa bloggar, kollat blocket och bara allmänt slö-surfat.. men nu börjar min fantasi ta slut. Baaaah!
Jag tror jag ska fråga om jag får gå lite tidigare, men snål-jenny rycker mig i örat, det är ju helg-ob nu..

Ja, just.. imorgon är det midsommar, dock ser det ut som om det kommer att vara max 13 grader och regn... meeen, gott sällskap, god mat och gott att dricka kommer nog att göra kvällen helt underbar ändå :)

Nu ska jag kolla mailen igen!

Och ni som läser får JÄTTEGÄRNA skriva nån liten kommentar :)

Jamtland jamtland, jamt och standut

Enligt vädret så är det april, men kollar man i almenackan så är det verkligen juni, även fast det är svårt att förstå..
Det regnar och är runt 7 grader, men igår var det faktiskt 14!! grader! Härliga Jämtland..

Vi var in på stan en sväng idag, skönt att se lite folk! Jag ser bara dom på jobbet och dom i Kluk, och det är inte så mkt folk i Kluk.. Börjar bli lite less på att det är så långt till civilisation, men jag vet att vi inte kommer att bo här jättelänge. Så då kan jag stå ut :)
Vi shoppade lampor till fönsterna i köket, jag köpte lite nagelgrejor och mat. Helt sjukt mkt billigare med mat i stan! Vi måste börja veckohandla i stan!

Imorgon kommer mamma och pappa upp, och dom har köpte med sig en ny matta åt oss. En svart ryamatta från IKEA. den är större än den vi har nu, och drar förhoppningsvis inte åt sig lika mkt skit som den vi har nu gör.

Här kommer lite bilder på när jag var ute och gick med Molly, i vinterjacka..

Söta som socker..