aarrrghh!!

Jag skrev ett långt meningsfullt inlägg, mkt bättre än jag brukar skriva, la in en massa bilder och grejade på, men såklart... När jag skulle spara och publicera, tror ni inte att internet dog och ALLT försvann... tyyyypiskt!!!!

men jag skrev om att Molly älskar snö och så la jag upp mysikga blider på henne.. så jag lägger upp dom ändå, hon är ju så sööööt!


Världens bästa Mollsan!


Molly tuggar på snö men tycker nog det är lite kallt..Vår lilla filosof..

Ensam igen..

Jaha, då har Viktor åkt igen.. det suger!

Jag tycker inte om att vara själv, det är mörkt ute och kallt i sängen.
Usch, jag vill att Viktor är hemma hos mig jämt!

Visst, jag har Molly.. men hon är rätt tyst och vill mest bara busa :) Fast, hon är underbar som hon är, min lilla tuss.

Aaaaaarghh, jag vill inte gå och lägga mig helt själv!!

Idol i Sundsvall

Nu sitter jag hemma i vardagsrummet i Bredsand och tittar på idol. Skönt att vara hemma i Sundsvall..
Idag så hade jag date med Lotti och vovvarna uppe i spåret. Vi gick runt hela södraberget, 2,5 timme tog det. Molly var helt slut när vi äntligen kom hem :) Men skönt var det och vi hann prata om allt och inget :D.

Imorgon ska jag och pappa åka till vemdalen och kolla på bilar.. hoppas vi hittar nåt vettigt, vill inte åka nå mer i en BMW som drar soppa som jag vet inte vad och inte har nån värme.. Det börjar bli dags för en ny bil :)

Imorgon ska även mamma och pappa på surströmming, visst, hade varit gott, men jag orkar inte hänga med dom och deras kopmisar en hel kväll. Så imorgon blir det SUSHI!!! Oh yes!! Sushi, körslaget och kanske lite skype med älsklingen.. det blir bra det :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på idol, see ya!

(just ja, jag ska försöka lägga in lite mer bilder. Jag tycker själv att det är skittråkigt att läsa en blogg med bara massa text.. )