Jo, det är sant!

Tro det eller ej.. Jag och Viktor har nu bestämt att vi stannar i Sundsvall efter Thailand!!
Viktor har fått ett sånt bra erbjudande på jobbet att vi stannar. Jag vill ju åndå ha ett nytt jobb, då spelar det ingen roll om vi är i Östersund eller Sundsvall..

Faaaast, det blir ju lite längre till skidåkningen.. Och hur ska det bli med första vintern på 4 år då jag inte kan åka ut i backen när jag vill .. och hur mkt jag vill... suck, jag kommer att sakna Åre!

Så nu ska vi börja leta lägenhet inne i stan, bor inte en minut till här hemma om jag inte måste! Det TAR på krafterna att bo hemma hos föräldrarna i ett halvår.. ojoj!


Och nu är det bara 6 veckor kvar tills vå åker till THAILAND!! Jag är ändå lite nervös.. det rä ju lite oroligt i Bangkok och tänk om vi inte hittar nånstans att bo, tänk om det regnar... Oj, mycket jag kan oroamig för!
Äsch, det blir nog bra tillslut!

Feeest!!

I lördags var det fest hos Lotti. Vi var inte så många, men roooligt var det! Vi sjöng Sing star och hetsade, vi dansade och hoppade! Så himla roligt!

Vi var på Oscar och hetsade, men lite synd var det att Lotti och Maria drog till O`learys.. :) Äsch, finns inte så mkt mer att säga...  det var roligt!
     

Dagen efter var jag trött! Trött, trött trött!! Jag sov typ hela dagen och kollade lite på tv och myste med Viktor, det var helt ok det med :)

Oj, nu var det längesen!

Jaha, kanske ska bli lite bättre på att använda min blogg..

Ja, nu har jag och Viktor bott hemma hos mamma och pappa i fyra månader, shit! Nu måste jag medge att det börjar ta på krafterna! Nu vill jag bara ha en egen lägenhet med Viktor igen!!

Men, nu ska jag se framåt! Om två månader åker vi till Thailand.. hoppas jag! Det ä ju massa demonstranter och annat skit i Bankok nu... suck

ähh, jag har inget annat roligt att skriva. Ska snart in till stan för att gå till sjukgymnasten och sen blire det en fika med Lotti..