Snörvel och åter snörvel..

Förkyld förkyld förkyld!!

Det var längesen jag var såhär sjuk, och jag hatar det!
Jag kunde knappt pallra mig upp ur soffan, men jag har lessnat på att titta på film och känner suger efter cyberspace..

Viktor har åkt till Olden igen för att fiska.. han tog med Molly så jag har en lugn stund nu :) Men jag saknar dom båda!

Näe, nu snurrar det för mycket i mitt huvud så nu måste krypa tillbaka till soffan..

Juuust ja,, har jag sagt att jag kommit in på utbildningen jag sökte i Åre, SkarpÅre - Äffärs- och produkturveckling.. skitkul!
Så nu vet jag vad jag (kanske) gör nästa år :)

På jobbe..

Sitter på jobbet, riktigt lugnt idag.. några minuter mellan varje samtal, skööönt!
Men i övrigt suger det att jobba idag! Det är värmeböjla i Jämtland och jag sitter inne hela dagen, det SUGER!!!

Jag har iaf tagit ledigt för Falsterbo nu. Skööönt att vara ledig i 9 dagar! Nu måste vi bara styra upp en husvagn. Lotti nu måste du hjälpa mig lite med det.. :)

Och Molly växer som en tok! Hon har gått upp 7 hg i veckan!! Det är ganska mkt på en sån liten kropp. Så när vi hämtade henne vägde hon 3,3 kg och nu väger hon 4,7.. och hon börjar bli en riktig buse! Hon är vild och galen springer och busar mest hela tiden! Om vi har tur så är hon så pass mogen när vi ska till Falsterbo att hon kan följa med. Då kan hon busa med Wilda :)

Molly är här!

Ja, det blev Molly... vi har haft svårt att bestämma oss men sen kom viktors mamma på Molly, och det är ju faktskt bra. Vi funderade ett tag och sen blev det det :)

Nu har vi haft henne i 5 dagar. Hon är jätte duktigt på många sätt. Hon säger till när hon vill gå ut och kissa, hon kan redan sova själv på natten, hon är duktig på att åka bil och båt, men hon kommer INTE när vi ropar på henne. När vi är ute i skogen och så då håller hon sig ändå ganska nära, men hemma på gården, där går det abslut inte att kalla in henne. Så det måste vi jobba på!

I morgon åker vi hem till Sundvall för att lämna tillbaka mammas och pappas bil som vi har haft medans dom var i Kina.  Sen måste vi ta en sväng på IKEA också, såklart :)

Sen blir det mys med Lotti och Jenna nån kväll också!