Hur vi har möblerat

Jag fick frågan hur vi har möblerat i köket och vardagsrummet. Det är ju lite svårt att förklara i text, så jag visar här helt enkelt :)

Köket

Kök och vardagsrum 

Vardagsrummet.

Tv-bänken är Viktors hemmasnickrade som vi inte hittat nån ersättare till än, och vi har tyvärr inte fått upp nåt på väggarna än. Vi har jättesvårt att bestämma och hur vi ska göra. Bara tavlor eller bokhyllor eller kanske både och.. Jaja, nåndag kommer vi väl på det :)

Bilderna blev inte så bra eftersom det hann bli mörkt ute :)

Bästishelg i Sthlm!

I helgen inkasserade jag min 30-årspresent, en shoppinghelg med bästis! Hotellfrukost, sovmorgon, god mat, shopping och bara chill! Helt fantastiskt!
Vi började helgen med en väldigt god middag på Vapiano på fredagkvällen. Vi satt pch pratade länge och drack, såklart ;) , hallonmojito och gott vin till god pasta och risotto.

På lördagen pausade vi på rummet med chips, ost och kex, fudge och Cola efter shopping innan vi fortsatte kvällen på Sthlm Tapas. GOTT!

Bästa sällskapet! ❤️

På söndagen tog vi en lååång frukost innan vi veckade ut och åkte till Barkaby för att kolla lite jackor.. Jag hittade äntligen en ny skaljacka, ett riktigt fynd dessutom! Tumme upp på den! 

Resan hem gick bra, men jag vag sjukt trött när jag äntligen körde in på gården. 22.15 hann klockan bli och jag var sjukt trött imorse kan jag säga.

Tack världens bästa Lotti för en underbar helg! Så glad att jag fick lite egentid med just dig! Love you!❤️

Nytt filtprojekt

Nu har jag börjat på en ny filt, älskar den blåa/turkosa färgen! Inte lika snygg på biöd tyvärr. Men dessa ullfiltar blir ju bara så härliga! Önskar jag orkade virka en i full storlek :) men barnfiltatna går ju så snabbt att göra.. Kanske kan göra flera små och sätta ihop ;)