Vab vab vab

Ja, hela veckan har barnen varit hemma med förkylning. 
Det började med att Noa fick hosta som sen späddes på med feber, 40 grader till och med. Han var jättehängig i tisdags och jag kände inte igen vår lilla virvelvind alls.
Och i onsdagskväll slog Lo till med feber över 40 grader. Så det var bara att räkna med att stanna hemma hela veckan. Hon har fortfarande feber men jag hoppas verkligen att hon blir piggare till helgen så vi kan gå ut och få lite frisk luft. 
Det hade varit väldigt skönt att komma ut idag i det strålande vädret .. 
Men vi får hoppas att det håller i sig tills barnen är friska!

Lite vårshopping

I veckan klickade jag hem den här supersöta bomberjackan till Lo. Den blir perfekt i vår och sommar. Den är vind och vattensvvisande så den är till och med lite tålig ;)

Jag hittade den på Kappahl.

Två år sedan vi tre blev fyra

Idag är det två år sedan vi var på ultraljud i v.20 för att se vad det var för liten krabat inne i magen. För två år sedan fick vi en liten chock när vi fick redan på att det faktiskt var två där inne!

Viktors första reaktion var "Shit!" Jag kommer inte ens ihåg vad jag tänkte eller sa. Det var som att jag redan visste på nåt sätt, som att jag inte blev tokchockad. 
I början på graviditeten så var jag jättenervös att det skulle vara två, det var det enda jag kunde tänka på "tänk om jag måste föda två barn!"

Det sista jag skrev till min svägerska var "jag är mest nervös att det ska vara två.."
Efter ultraljudet förändrades våra liv ännu en gång, vi skulle inte ha ett barn, utan två! Det blev mer ultraljud inplanerade och i fick tänka om en hel del med inköp av diverse grejer.. Som större bil och större boende! :)

Tänk vad fantastiskt att vi fått två barn! Två friska och underbara barn på samma gång!