Muffinsbak och zombiesar

Ja, det är sant! Jag har bakat ;)
Igår när Viktor och Alex dödade zombiesar så bakade jag muffins. Allt för att slippa höra det äckliga ljudet från zombiesar som bli ihjälsparkade...
.
Jag hittade iaf ett recept på "stormuffins". Dom skulle tydligen vara större än vanliga.. men jag tycker mest dom blev mer bastanta.. Jaja, goda blev dom iaf :)
När grabbarna hade spelat färdigt zombiespel, ja då var det dags för zombiefilm.. Jag tog datorn och la mig i sängen och kollade på egen film med hörlurarna på.
.
.
Idag har vi varit i Kluk och städat ur huset, fast vi är inte klara än. Det tar tid att flytta, även fast man "bara" flyttar från ett "litet" hus.. Iof så är inte jag och Viktor dom mest effektiva på att flytta, vi vill ju hellre vara i stan och göra fint här, inte bara fylla upp lägenhet och förråd med prylar vi inte visste vi hade ;)

Jenny Lidin, Special Edition

Japp, jag har fått mig ett par alldeles egna kängor, speciellt gjorda för mig!
Jag har pratat länge med skomakarna om att jag vill ha ett par svart lila kängor.. och i början på sommaren blev det bestämt, dom skulle göra mina kängor!
I fredags när jag jobbade så stod dom där, bara att välja ut vilka skosnören jag ville ha.
Efter en stund kom skomakaren Örjan ut i butiken och sa att mina kängor var klara och bara att hämta..
Bara att hämta? Ja, precis.. jag behövde inte betala för dom, jag fick dom!! För att jag var en fattig student sa han.. så hiiiimla snällt!!
Jag är helt kär i mina nya kängor :)
Känns som att jag fick som i bra tid... nu regnar och blåser det som bara tusan och är typ 5 grader, brrr (fast det betyder att vintern närmar sig :) wiii )

Hemmapyssel

Idag har jag varit hemma och pluggat och pysslat om hunden.
Viktor började inte förens 12 idag, så vi åt en god frukost som viktor fixade och sen gick på en långprommis med hunden.
Sen har jag pluggat lite, och dammsugat och gått en till långprommis med bus och lite lydnad, hon är så duktig min lilla Molly. Hon var super glad och busig när vi kom hem, men det avtog fort.. det var dags för en dusch. Och tur var det!! Det var det skitigaste hund jag sett ;) Men nu luktar hon gott och är ren och fin!

Söt-Mollsan :)Nu ska jag göra lite middag tills Viktor kommer hem, och sen kommer Eva och Lalle över på en fika :)