Snor, sol, shopping och jobb

Nu var det några dagar sen jag skrev nåt här, blir så ibland.. Känns som att det kan vara två små troll som gör det svårt att hinna med :)
 
Ja, busarna har sett till att vi har haft fullt upp och varit lite extra trötta på dagarna. På dagarna får vi jaga dom och torka snoriga näsor, på kvällarna och nätterna är det fight när nässug och näsdroppar ska fram.
Tyvärr så har snorigheten inte lugnat sig nåt och näsorna rinner för fullt hela dagarna, jag hoppas verkligen dom blir friska snart så vi kan få sova lite bättre.
 
I helgen var vi i stugan med mamma och pappa. På lördagen var det verkligen jättefint väder och vi tog skidorna ner på sjön och fikade och solade. Det var riktig sommarvärme eftersom det var totalt vindstilla! Men det var livsfarligt, för under den nyfallna snön var det blankis! vi drog alla några vurpor innan vi var hemma igen :)
 
 
 
Igår var det dags för jobb för mig. Det är så roligt att vara tillbaka och det känns knappt att jag varit borta.. på gott och ont :) det är skönt att komma in i rutiner men samtidigt känns det läskigt att tiden jag varit hemma med barnen har gått så fort!
 
När jag hade slutat i går gick jag ner en snabbis på stan. Jag ska skulle prova ettpar skor och köpa lite näsgrejor till barnen.. men jag kunde inte hålla mig från att shoppa lite till barnen. Ett varsitt par jeans och två tröjor till Lo.
 
Barnen tar en liten tupplur nu, sen är det bara att packa ner dom så ska vi ta dagens långprommis :)

Lägesrapport

Hur går det här hemma egentligen?

Jo, helt fantastiskt bra faktiskt! 

Barnen utvecklas i rasande fart och lär sig nya saker hela tiden. Noa ställer sig upp hela tiden, han försöker säga titta och lampa. Lo ställer sig snart upp men vi tror att hon snart kommer att börja gå, vi tror att hon kommer att överraska en dag och bara resa sig upp och gå. ;). Och hon klappar händerna när vi sjunger Klappa händerna när du är riktigt glad.

Men det som är det bästa i allt är att jag och Viktor är ett så sjukt bra team tillsammans, och det bli bara bättre och bättre! Vi stöttar och stärker varandra hela tiden.  Jag har sagt det förut, men jag var verkligen skraj att det skulle bli kämpigt när barnen kom, men så blev det verkligen inte. Självklart har vi jobbiga stunder när barnen skriker på nätterna, dom vägrar äta och vi blir irriterade på varandra, men efter våra dispyter pratar vi alltid om det och löser det och lär av våra misstag och svagheter. 

Vi är bäst tillsammans. Tillsammans klarar vi allt!

Som nu i helgen ska vi åka till stugan, men jag har after work med jobbet så jag är borta till 22.. Jo, men då skjutsar Viktor och barnen mig på jobbet på morgonen så jag kan ta ett glas vin till middagen, sen packar han allt och stoppar ner barnen i bilen och hämtar mig på stan efter AWn. Och det gör han för min skull, så jag får hänga med kollegorna :)

Nej, nu ska jag sova så jag kan kliva upp och ta barnen i morgon bitti så Viktor får sovmorgon :)

Och jag antar att vi inte är ensamma om att vara ett sånt här bra team, ni vet själva hur himla härligt det är! :)

Som sagt

Ja, så här ser det ut på dagarna..
Bus på varsitt håll, med en klättrandes Noa..


... Eller fight om samma leksaker :)