Lugn dag med myskväll

Idag har jag tagit det lugnt, förkylningen har fortfarande inte släppt än, låter som en täppt groda när jag pratar.. Men jag var på en kort intervju på ett nytt jobb, som personlig assistent. Jag ska på intro i augusti, så får jag se hur jag känner. Ikvällen spenderade vi med Cissi och Thomas. Först åkte vi ut till Sandnäset och hade liten picnick medans hundarna sprang som tokar :) Och Molly badade!! Av sig själv :) så nöjd :) Sen blev det myggigt och vi åkte till hornsgatan och spelade settlers, en riktigt härlig kväll helt enkelt :)

Bakdag

(det här inlägget skrev jag igår, men det blev knas så det kommer idag ) Idag har jag och Amanda bakdag, inte bakisdag ;) Eftersom jag fortfarande känner mig lite krasslig blev det en dag inomhus.. Vi har gjort två sorters muffins. Ett gäng med maräng på som tog typ 2 timmar att göra klara (står dock i kylen nu och ska nog stå och svalna ett tag till) Sen blev det dags för blåbärsmuffins :) Båda recepten var såklart från Leila Bakar :) Det ska bli nice att smaka på härligheterna efter middagen :)

Äntligen..

Äntligen har blogg.se fixat till sin app, så nu kan jag logga in igen! Jag är nämligen sämst på att blogga från datorn :) Men jag har blivit faster, börjat på ett nytt jobb och är för tillfället hemma och sjuk :( Kommer en rejäl uppdatering när jag har frisknat till och orkar skriva mer :)