Stughäng

I fredags packade vi och åkte upp till stugan direkt efter att barnen ätit middag. Så skönt att komma iväg och från huset nu när vi varit hemma så mycket med sjukdom.

När vi kom upp sprang Noa direkt till kastrullskåpet och drog fram ALLT som fanns där.. Dom lekte i 30 min innan det var dags att sova, men det såg ut som en atombomb hade sprängts i vardagsrummet :)

Barnen somnade snabbt, men när jag skulle gå in och kolla till dom så låg ute Lo i sin säng!!! Hon hade krupit ur sin säng och låg och sov i våran. Så hiiimla söt! :)

Jag och Viktor åt sen middag när barnen somnat, räkmackor! Det har blivit en god tradition när vi är i stugan :)

Vi började lördagen med att skotta bort snöplogkanten, barnen satt på snowracern och tjatade om att få åka mer :) "mer, mer, mer!"
Amanda kom upp efter lunch och vi var ute i några timmar och lekte och åkte i backen. Vet inte huuuur många varv det blev. Vi fick turas om att åka med barnen, det blev ju jobbigt att dra dom uppför hela tiden :)

Söndagen gick i samma tecken som lördagen.. Ute med snowracern hela dagen :) 
Viktor startade skotern bara för att, Noa var impad och ville åka, men Lo gillade inte avgaserna och gick hellre :)

Viktor tog med sig bara Lo och åkte på bua eftersom vi måste bli bättre på att göra saker med barnen var för sig. Både för att dom ska bli lite mer självständiga men även för att dom ska kunna få all uppmärksamhet en liten stund :)
Det gick såklart jättebra, men Noa blev ändå väldigt glad när han såg att dom kom tillbaka :)


Kommentera här: