Isolering, middag och fika..

Helgen har varit fin som vanligt :) 

I fredag tog vi en lugn kväll med hämt-mat och idol. Så skönt att bara slappa :)

I lördags fixade och stökade vi nere, satte upp hatthylla och nya skohyllan i tvättstugan. Det blev så sjukt bra och får bara bättre och bättre ordning därinne! Skönt! 
Runt 12 kom Eva och Lalle och passade barnen så jobbade vi uppe. Jag satte Isolering och Viktor skruvade och sågade och gjorde saker som låter, alltså sånt han inte kan göra på kvällarna när barnen sover :)
På kvällen kom familjen Hansson över. Viktor hade gjort supergod tjälknöl så om åt innan det vag dag för ett parti settlers. Det var en väldigt trevlig kväll och jag tycker att det har varit alldeles för lång mellan gångerna, skärpning på det! :)

Idag söndag kom Kristin och Emma över på kaffe och fika, och så fort barnen hade vaknat efter tuppluren åkte vi ut till Skönön på kalas hos Daniel och Julia. Barnen charmade och vi stod mest bara och log och sa "jo, det går bra med två.." ;)

Nu ligger jag på soffan och har mular polly.. Skönt! Oj vilken slapparhelg det har varit! Skönt! :)

Kommentarer:

1 Lotti:

Vad härligt, vi har knappt slappat en minut, i helgen jag typ längtar till jobbet imorgon för det känns som semester. Nästa helg ska bli lugn och vi längtar efter att få träffa er! ❤️

Kommentera här: