Ojsan Hoppsan..

Nu var det läääängesen jag skrev nåt här... Men jag är ju lite periodare när det gäller bloggande :)

Men det har häääänt mkt sedan sist!

Vi har varit på två fina bröllop i sommar. Först var det Viktors bonus-syster som gifte sig i Mariefred.
Sen var det min älskade bror som gifte sig med sin Kristin i Mora. Det var så himla fin vigsel och sjukt trevlig fest!
Jag Var ganska nervös innan middagen eftersom jag skulle tal, men talet blev kanon så det var inte så mkt satt vara nervös för egentligen :)

Sen har vi haft finbesök här på gården av en underbar klyktattare, Jenna!
Vi var och klappade älgar och gjorde en sightseeing runt Jämtland. Vääldigt trevligt!Och nu i veckan så hade vi semester, vår första lediga vecka tillsammans på sommaren, ever!
Även om det bara var en vecka så var det helt underbart!!
Först var vi till stugan med mamma och pappa och grejade lite där. Sen samåkte vi med dom ner till Sundsvall.
Och som tur var så var det ju Gatufesten precis då, utan att vi visste om det! Så himla roligt att träffa massa gamla Sundsvalls-kompisar! Vi hade redan sen innan planerat en grillfest med Lotti och Jon, så det passade ju ypperligt! En väääldigt trevlig kväll!!


Nere och gör stan osäker :)


Sen åkte vi hem till jämtland igen. Jo, det var så att vi fick lite bråttomt.. vi skulle skriva på på vår nya LÄGENHET!! Ja, det är sant! Vi är from. 1 Aug ägare av en tvåa på Frösön!! Så hiiimla nice! Så väldigt snart flyttar vi till stan! Helt otroligt, men det känns så himla roligt att flytta in till civilisationen och kopisarna!! Oj, känns som att jag gick igång lite på det här med lägenhetsköp ;)
Så när vi var i Sundsvall var vi självklart till IKEA för att kolla in deras kök! Mkt fint där, vi har nog redan räknat ut vad vi ska ha ;)


men väl hemma i Jämtland så klämde vi även in en fjälltur med Jakob och Viktoria. Vi gick upp till en liten fjälltjärn, tänk va otroligt vacker vår natur är! Vi var vaken hela natten och njöt av utsikten och sällskapet :)
Vi fick två underbara dagar i solsken! Tror aldrig det varit så fint väder när vi varit på fjälltur.. Jag fick jordens bonnabränna på armarna, helt otroligt!


På väg upp..


Det är ju så underbart vackert!


Jag och Molly gick till andra sidan tjärnen för att slippa myggen. Man ser vårt tältplats på andra sidan.


Är man till fjälls i Juli så är man... SNÖ!

Kommentera här: