Många val

Mötet hos smålandsvillan gick bra, vi har bestämt vart huset ska stå på tomten och vilka tillval som ska vara med i bugglovet.. Typ takkupa och braskamin(!!!)
Nästa gång ska bygglov skrivas under och alla andra val göras av tapeter, handtag, bänkskiva, luckor.. Ja, allt ska bestämmas då :)

Tomten.. Vår tomt, inte jultomten ;)

Sen skulle vi på kontroll med barnen, men då ringde dom från sjukan och tydligen var läkaren sjuk, så himla typiskt eftersom Viktor tagit ledigt från jobbet för att kunna vara med..
Men, vi tog med oss barnen ner i gymmet istället :) Viktor gjorde ett axel/rygg/armpass åt mig, här ska jobbas på Vasaloppsformen :D

Men förövrigt var det sjukt skönt att Vintor var ledig ett tag idag, Noa har inte varit på speciellt bra humör och ville äta var 1 1/2 timme, alltså dubbelt så ofta.. Men på kvällen var han sjukt glad och bara så där underbart ljuvlig!
..tyvärr så kunde jag inte njuta av lugnet speciellt länge då Lo fick för sig att matvägra efter att hon smakat på gröten. Farmor-Eva var som tur var här hjälpte mig :) (Viktor var i Duved ikväll och jobbade extra)

Kommentera här: